Održane radionice na temu "Izgraditi samopouzdanje, ojačati motivaciju i pripremiti se za aktivno samostalno traženje posla"


Udruga CESI, partner na projektu, tijekom veljače održala je radionice na temu "Izgraditi samopouzdanje, ojačati motivaciju i pripremiti se za aktivno samostalno traženje posla". Održane su dvije radionice u trajanju po pet dana na kojima se 31nezaposlena Romkinja pripremala za samostalno traženje posla kroz individualni i grupni rad. Aktivnim sudjelovanjem na radionicama polaznice/korisnice projekta su stekle osnovne komunikacijsko-prezentacijske vještine nužne za aktivno traženje posla.  Uspješnost radionica najbolje je iskazana u riječima sudionica "Moje je mišljenje da je ova radionica potrebna svakoj osobi kojoj treba pomoć u zapošljavanju. Jako je zabavna i poučna!" i "Mislim da je ova radionica dosta pomogla i dala poticaj ženama Romkinjama da znaju da imaju prava kao i svi drugi".
Program Europske unije za Hrvatsku - IPA Komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala – Grant shema: "Žene na tržištu rada" - Projekt: "Bolja perspektiva žena Romkinja na tržištu rada"
Ova stranica izrađena je uz pomoć Europske unije.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Zagreb i njenih projektnih partnera
i ni na koji način ne odražava gledišta Europske unije.