Aktualno


21.12.2011.
Radionica o radnim i socijalnim pravima

Centar CASI ROMANI nastavio je s praksom održavanja specijaliziranih radionica s ciljem pružanja još kvalitetnije usluge informiranja svojih korisnika.
U suradnji udruge CESI  (Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje) i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje organizirana je 21. prosinca 2011. radionica na temu radnih i socijalnih prava.
 
1.12.2011.
Centar CASI "Romani" nastavlja s radom

Centar za savjetovanje, podršku i informiranje CASI „ROMANI“ uspješnim završetkom projekta „Bolja perspektiva žena Romkinja na tržištu rada“ nastavio je s radom. Tijekom projekta koji je trajao dvanaest mjeseci, u razdoblju od 17. studenog 2010. do 16. studenog 2011. godine pokazala se potreba za nastavkom rada Centra. 
 
15.6.2011.
Otvoren Centar za savjetovanje, podršku i informiranje CASI "Romani"

U Zagrebu, Alfirevićevoj 6, u sklopu projekta “Bolja perspektiva žena Romkinja na tržištu rada”, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Zagreb u partnerstvu sa Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za socijalnu skrb i osobe s invaliditetom te ostalim partnerima na projektu uspostavila je Centar za savjetovanje, podršku i informiranje CASI "Romani".
 
Program Europske unije za Hrvatsku - IPA Komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala – Grant shema: "Žene na tržištu rada" - Projekt: "Bolja perspektiva žena Romkinja na tržištu rada"
Ova stranica izrađena je uz pomoć Europske unije.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Zagreb i njenih projektnih partnera
i ni na koji način ne odražava gledišta Europske unije.