Centar CASI "Romani" nastavlja s radom


Centar za savjetovanje, podršku i informiranje CASI „ROMANI“ uspješnim završetkom projekta „Bolja perspektiva žena Romkinja na tržištu rada“ nastavio je s radom. Tijekom projekta koji je trajao dvanaest mjeseci, u razdoblju od 17. studenog 2010. do 16. studenog 2011. godine pokazala se potreba za nastavkom rada Centra.
Od 1. prosinca 2011.g. Centar CASI ROMANI  je otvoren radnim danom od 9-16h.  Pružajući usluge  nezaposlenim osobama i ostalim tražiteljima posla, trenerice za zapošljavanje informiraju korisnike o raspoloživim radnim mjestima, pružajući  stručnu pomoć pri pisanju životopisa i molbi za posao, te slanje istih potencijalnim poslodavcima. Prostor Centra je informatički opremljen pa se korisnici mogu samostalno koristiti računalima te također mogu dobiti  pomoć pri korištenju istih.
Korisnici mogu pregledati svakodnevno ažuriran bilten Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na oglasnoj ploči Centra te se tako mogu informirati  o slobodnim radnim mjestima. Kako bi im se omogućila još bolja informiranost, na raspolaganju su brošure i tiskani informacijski materijali poput: „Vodiča kroz Hrvatski zavod za zapošljavanje“, „Kako tražiti posao? Vodič za uspješno traženje posla“, „Besplatna pravna pomoć“.
Program Europske unije za Hrvatsku - IPA Komponenta IV - Razvoj ljudskih potencijala – Grant shema: "Žene na tržištu rada" - Projekt: "Bolja perspektiva žena Romkinja na tržištu rada"
Ova stranica izrađena je uz pomoć Europske unije.
Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Zagreb i njenih projektnih partnera
i ni na koji način ne odražava gledišta Europske unije.